Jubileumjaar geopend

Het jubileumjaar 2009 is geopend met een spectaculaire lasershow op zaterdag 3 januari.
De Jubileumcommissie zal verschillende activiteiten in de aanloop naar het 50 jarige bestaan van de V.V. Staphorst op 30 november 2009 laten plaats vinden.
De lasershow werd gestart met klappen in de muziek waaruit de naam V V S T A P H O R S T 5 0 J A A R verscheen.
In een ruim twintig minuten durende show waarin vlakken stralen tunnels en andere 3d effecten te zien waren.
De show ging door in de Millennium show waarin de belangrijkste hoogte punten en ontdekkingen uit onze geschiedenis.
Aangekomen in de twintigste eeuw werd op een metersgroot scherm ook nadrukkelijk stilgestaan bij de hoogtepunten uit de 50-jarige geschiedenis van de zaterdag hoofdklasser.
Als afsluiting werden de prijswinnaars van de jubileumloterij bekend gemaakt.

 

Op dit moment wordt deze vertegenwoordigd door 14 leden van de V.V. Staphorst die de volgende ideeŽn proberen uit te werken: Jubileumboek, seniorendag, jeugddag, jubileumkrant, luchtballonvaart, 24-uurs-toernooi, voetbalwedstrijd van de dames tegen FC Twente, en een voetbalwedstrijd van ons 1e tegen een profclub, reŁnie en een jubileumdag.

 

Verder staan wij open voor leuke ideeŽn voor een feestelijk evenement of leuke actie om extra geld in te zamelen voor een nog groter feest in 2009.

Heb je interesse of ideeŽn, laat het ťťn van ons weten.

Groeten van de Jubileumcommissie,

Bert Kroes, Marcel Gebben, Rudan Schuurhuis, Yvonne Compagner-Hulst, Eibert Dunnink,  Marco Dunnik, Popko Schuitema, Albert Boesenkool en Frank de Weerd,Klaasje Visscher, MariŽlle Kruidhof-Compagner, Anja Boldewijn-Crediet en Alex Zuidberg.